We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Produsele noastre

-Proaspete și delicioase-

Meniul săptămânii

mancare vegetariana mancare sanatoasa dumbrawa oradea

La noi se poate comanda și sub forma aceasta

 

Supă cremă + Felul 2 = 42 de lei (fără desert)
Supă cremă + Felul 2 + desert raw vegan fără zahăr = 49 de lei

La o comandă de minim 5 zile

Supă cremă + Felul 2 = 38 de lei (fără desert)
Supă cremă + Felul 2 + desert raw vegan fără zahăr = 42 de lei

Desertul este la alegere: felie de tort, felie de prăjitură, snickers, ruladă cu ciocolată, toffifee, overnight.

100% naturale

- Pentru o viață sănătoasă -
Kids friendly
Fără zahăr
Fără coacere
Fără gluten
Fără lactoză
DEGUSTĂ
Raw – un produs RAW este un produs în stare pură, neprocesat, negătit, practic este o hrană vie. Aici la DUMBRAWA pregătim pentru tine deserturi RAW din ingrediente 100% naturale, fără: zahăr, coloranți, aditivi, conservanți, într-un cuvânt fără chimicale.
ÎNVAȚĂ
Faptul că îți dorești să te hrănești sănătos nu înseamnă să îți dorești să trăiești 200 de ani, înseamnă anii ce ii trăiești să ii trăiești sănătos. Și nu uita: GUSTUL se educă.
GUSTĂ
Raw – deserturile noastre sunt neprelucrate la temperaturi mai mari de 42 grade Celsius, păstrând toate vitaminele și nutrienții. Deserturile noastre sunt pentru toți: copii, părinți, bunici.
BUCURĂ-TE
A alege să mănânci sănătos nu trebuie să însemne a face un compromis și a mânca doar ce nu-ți place, ci mai degrabă a găsi alimente gustoase și sănătoase cu care să-ți răsfeți papilele gustative la fiecare masă.
Povestea mea
-Dumbrawa Raw Vegan-
Povestea DUMBRAWA a început cu mine și familia mea și continuă cu tine. Cu familia ta. Cu prietenii tăi. Cu toți cei care aderă la o viață sănătoasă. Și dacă o dumbravă începe cu un vlăstar, în ani, cresc mai mulți… nu răzbat ușor condițiilor neprielnice sau mediului poluat… dar mlădițele care străbat solul și sunt mângâiate de soare și ajutate de semenele ei sunt cele care peste 10-20 de ani vor forma o dumbravă sănătoasă, o comunitate adevărată… o dumbravă minunată.
Citește toată povestea
Cu prietenie,
Cu prietenie,
Marius

Felicitări !

Dulciurile de la Dumbrawa Raw Vegan sunt nu doar foarte sănătoase dar şi foarte gustoase si foarte aspectuoase. Apreciez calitatea produselor folosite dar şi priceperea bucătarului .
Dorina B. Clientă

DIVIN

Am comandat pentru petrecerea de ziua mea tortul cu cocos. A fost absolut DIVIN. A trecut tot și toată lumea a spus că a fost SUPER BUN tortul. 😍😍😍 Noi sigur o să mai comandăm și o să vă recomandăm cu drag! Mulțumim! 🥰❤️
Denisa F. Clientă

Foarte gustoase!

Prăjiturile au fost sațioase și foarte gustoase! Mi-e greu să mă hotărăsc care este preferata mea întrucat toate conțin combinații inedite de arome. Cutia cu delicii cu cele 5 tipuri de tort a fost un real succes în familia mea, toți am gustat din fiecare fel! Recomand chiar și celor care nu sunt familiarizați cu deserturile raw vegan.
Cristina M. Clientă

Cel mai bun tort raw pe care l-am mâncat până acum!

Tortul de fructe de pădure și ciocolată a fost cel mai bun tort raw pe care l-am mâncat până acum. E un tort care te convinge să renunți la torturile clasice (deserturile cu zahăr) și să le înlocuiești cu cele raw vegan. Mulțumim mult, o să revenim să luăm și alte deserturi.
Oana M. Clientă

Absolut delicios!

A fost absolut delicios tortul de fructe de pădure și ciocolată. Bunicul a fost tare încântat, cu asemenea dulciuri ajunge la 100 de ani:)) Mulțumim!
Clara C Clientă

scrieri din blog

-rețete și sfaturi pentru o viață sănătoasă-

Deserturi raw vegane – mod de păstrare

    Salut, Marius sunt. Am primit astăzi de la un client bine cunoscuta întrebare:  Deserturile trebuie să le țin neaparat la…
/ Read more

3 motive să renunți la zahăr

Salut, Marius sunt, cel cu prăjiturile fără zahăr. Iți scriu din ,,biroul’’ meu amenajat la laborator. Acolo unde fac bunătățile raw vegane…
/ Read more

Pledoarie pentru o viață sănătoasă

„Aerul curat, lumina soarelui, abstinența, odihna, exercițiul fizic, o dietă potrivită, folosirea apei, încrederea în puterea dumnezeiască – acestea sunt leacuri adevărate.’’…
/ Read more