We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Despre noi
Povestea mea
-Dumbrawa Raw Vegan-
DUMBRAWA este pentru cei care doresc să facă o schimbare în viața lor, a familiei lor. Știu foarte bine cât de greu îți este să găsești alternative la deserturile din comerț pline de zahăr și coloranți, la ciocolată, la batoane, la sucuri, la pâine, etc. Și eu am trecut prin exact aceleași lucruri prin care treci tu acum. Și mie mi-a fost greu la început.
Cu prietenie,
Cu prietenie,
Marius

DUMBRAWA este o poveste reală

- Este despre viață. Viața mea... care poate fi și a ta. -
6 August 2016
am început regimul raw vegan cu toată familia
27 august 2016
după 21 de zile 80% din boală s-a remis
28 martie 2020
dintr-o nevoie a familiei mele a început visul DUMBRAWA.
26 aprilie 2021
am deschis laboratorul Dumbrawa Raw Vegan

de ingrediente folosite în bucătăria DUMBRAWA

de zile pentru a realiza DUMBRAWA

de pagini citite

de ore vizualizate în format video

cursuri fizice și online, la Cluj Napoca, București și SUA

Mâncare sănătoasă
Fructele, legumele si alte alimente integrale sunt pline de nutrienți și contribuie la o alimentație sănătoasă și echilibrată.
Dulciuri fără zahăr
Rețetele de deserturi fără zahăr se adresează tuturor celor ce iubesc dulciurile și doresc să consume o versiune sănătoasă a acestora.
Ingrediente RAW
Ingredientele naturale se pregătesc la rece fără a fi procesate termic, asigurându-se păstrarea tuturor nutrienților din ingrediente. Nu conțin făină albă, coloranți sintetici, aditivi, E-uri sau conservanți.
DUMBRAWA
-ca stil de viață-
DUMBRAWA
Sportul pentru o viață sănătoasă
Sportul ajută la eliminarea kilogramelor, întărește inima, oasele, mușchii, întregul sistem cardio-respirator, reglează metabolismul.
Gustul se educă
Fiecare desert pregătit de noi are un gust aparte. Un desert fără zahăr poate fi în același timp hrănitor dar și o încântare a papilelor gustative.
Un stil de viață sănătos
Un mod eficient de menținere a stării de sănătate și reducere a riscurilor îmbolnăvirii prin: alimentație sănătoasă, bogată în nutrienți și exerciții fizice regulate, toate acestea corelate cu somn și odihnă.

100% naturale

- pentru o viață sănătoasă -
Kids friendly
Deserturile noastre pot fi consumate de copiii cu vârsta peste 1 an de zile.
Fără zahăr
Ca îndulcitor folosim mierea, care nu este considerată vegană, dar care, din punctul nostru de vedere, este cea mai sănătoasă variantă de îndulcire.
Fără coacere
Deserturile noastre se pregătesc la rece, fără a fi procesate chimic sau termic, asigurându-se astfel păstrarea tuturor nutrienților, vitaminelor, mineralelor și enzimelor din ingredientele crude.
Fără gluten
În prepararea produselor noastre nu folosim materie primă ce conține gluten.
Fără lactoză
Toate deserturile noastre sunt fără lactoză. Folosim doar lapte de caju sau migdale făcut IN HOUSE.

Cu toții iubim deserturile și dorim să le oferim copiilor, nepoților și chiar nouă înșine deserturi naturale, fără ZAHĂR, fără GLUTEN, fără LACTOZĂ, fără COACERE, fără CHIMICALE, iar la DUMBRAWA găsești deserturi raw vegan pentru copii și părinți sănătoși.

Povestea DUMBRAWA a început cu mine și familia mea și continuă cu tine. Cu familia ta. Cu prietenii tăi. Cu toți cei care aderă la o viață sănătoasă.
Marius Indrieș
/ Raw Vegan Chief