We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

DUMBRAWA este o poveste reală

DUMBRAWA este o poveste reală

Este despre viață. Viața mea… care poate fi și a ta.

Și povestea a început așa…

6 August 2016, ziua când primul meu copil în vârstă de 2 ani începe tratamentul naturist, după câteva luni de tratament medicamentos în care nu doar că situația nu se îmbunătățea, dimpotrivă, se agrava.

Fiecare medic la care am fost avea diagnosticul lui. Am oprit tratamentul de bună voie și după lungi căutări, am găsit soluția. Remediile naturiste.

Ajunși la doctorul naturist, după câteva minute în care citește hârtiile adunate în aceste luni spune simplu și concis: ,,Reacție adversă la vaccin. Dacă continuai cu medicamentul copilul putea avea probleme la cap”.

Acasă, am făcut rapid planul de luptă. Am luat 3 foi A4 și le-am împărțit în rânduri și coloane cu toate procedurile ce trebuie făcute pentru cele 3 luni de zile: ceaiuri, sucuri din fructe și legume, băi cu apă rece și caldă, tincturi, cataplasme, uleiuri esențiale, polen crud, cărbune vegetal, inhalație cu aburi, pâine făcută în casă din făină integrală, cura de dezintoxicare pentru metale grele, mercur, aluminiu (pe care l-am găsit în prospectul vaccinurilor sub formă de conservant) și nu în ultimul rând, fară lapte, carne, ouă și, desigur, fără ZAHAR.

Știu exact la ce te gândești. Ce am mâncat? Asta a fost și prima mea reacție când doctorul mi-a spus tratamentul. Ce mănânc? Trebuie să recunosc, la inceput a fost greu să gătesc fără carne, ca să nu mai amintesc de lapte, ouă, pâine din faină albă, fără ZAHAR. Dar a meritat. După 21 de zile 80% din boală s-a remis. Fără nici un medicament (tratamentul se face 21 de zile cu 10 zile pauză).

A fost momentul în care am decis împreună cu soția să mergem și noi pe urmele băiatului nostru. Fără carne, lapte, ouă, fără ZAHAR pentru restul tratamentului. Din nou a meritat. Mă simțeam mai bine în corpul meu, iar băiatul nostru era din nou sănătos.

Astăzi avem 3 copii sănătoși. Acuma poate te întrebi dacă nu avem carente nutriționale. Ca să fii liniștit, îți spun simplu că nu. Îți arăt analizele.

Hai că îți mai spun ceva. În 11 luni am făcut aproape 10.000 de km cu bicicleta. Cu deserturile mele Raw Vegan în ghiozdan. Alții nu reușesc cu mașina câți km am facut eu cu bicicleta. Poate spui că nu e mult 10.000 de km dar trebuia să lucrez și la proiectul care astăzi se numește DUMBRAWA.

DUMBRAWA este pentru cei care doresc să facă o schimbare în viața lor, a familiei lor. Știu foarte bine cât de greu îți este să găsești alternative la deserturile din comerț pline de zahăr și coloranți, la ciocolată, la batoane, la sucuri, la pâine, etc. Și eu am trecut prin exact aceleași lucruri prin care treci tu acum. Și mie mi-a fost greu la început.

Așa a apărut DUMBRAWA. Dintr-o nevoie a mea. Iar în tot acești ani mi-am dat seama că această nevoie este și a celor din jurul meu, a celor ca tine.

Cu toții iubim deserturile și dorim să le oferim copiilor, nepoților și chiar nouă înșine deserturi naturale, fără ZAHAR, fără GLUTEN, fără LACTOZA, fără COACERE, fără CHIMICALE, iar la DUMBRAWA găsești deserturi raw vegan pentru copii și părinți sănătoși.

Cred în puterea vindecatoare a lui Dumnezeu. Și mai cred că natura este farmacia Domnului. Preotul Kneipp scrie în cărțile sale „că pentru fiecare boală a crescut o mică plantă!”. Astfel, orice om își poate ajuta propria sănătate.

Te invit pe www.dumbrawa.ro unde îți împărtășesc zilnic că ,,sănătatea se învată’’ și ,,gustul se educă’’.

Îți doresc SĂNĂTATE, vorba românului ,,este mai bună decât toate’’, chiar este adevărată.

PS: Pe blog vei găsi treptat rețete de deserturi, mâncare vegetariană, proceduri simple care utilizează apa pentru întărirea sistemului imunitar, sfaturi pentru dezintoxicare, ceaiuri in diferite probleme de sanătate, importanta cataplasmelor, rolul dietei în profilaxia și terapia bolilor, etc. Practic tot ce am experimentat eu în toți acești ani.

Povestea DUMBRAWA a început cu mine și familia mea și continuă cu tine. Cu familia ta. Cu prietenii tăi. Cu toți cei care aderă la o viață sănătoasă. Și dacă o dumbravă începe cu un vlăstar, în ani, cresc mai mulți… nu răzbat ușor condițiilor neprielnice sau mediului poluat… dar mlădițele care străbat solul și sunt mângâiate de soare și ajutate de semenele ei sunt cele care peste 10-20 de ani vor forma o dumbravă sănătoasă, o comunitate adevarată… o dumbravă minunată.

 

Cu prietenie,

Marius

Leave your thought