We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Pledoarie pentru o viață sănătoasă

Pledoarie pentru o viață sănătoasă

„Aerul curat, lumina soarelui, abstinența, odihna, exercițiul fizic, o dietă potrivită, folosirea apei, încrederea în puterea dumnezeiască – acestea sunt leacuri adevărate.’’
Ellen G. White

Din păcate planeta Pământ mai poate fi numită și planeta contrastelor. O planetă cu manifestări diametral opuse: opulență și sărăcie, super-educație și analfabetism, hiperindustrializare și epoca de piatră, un confort dus la extrem și condiții de viață medievală, libertate și sclavie, promovarea agresivă și încrezătoare a medicamentelor, iar pe altă parte, călcarea în picioare a remediilor naturiste (usturoi, mentă, mușețel, coada calului, etc). Aceste plante sunt doctorii naturii care ne învață că putem să ne tratăm fără medicamente.

Sigur te-ai întrebat cum este posibil ca în secolul 21 să avem tehnologia în domeniul medical și în industria farmaceutică la un nivel cum nu au fost niciodată și totuși boli care în urmă cu 20 de ani nu existau, astăzi sunt tot mai multe. Numărul bolnavilor este în continuă creștere, paradoxal în epoca în care bunăstarea omului pe Pământ nu a fost niciodată la nivelul acesta.

Trăim o viață pe repede înainte, vrem să facem o mie de lucruri într-o zi, nu avem timp să citim o carte, să ne ascultăm respirația, să mirosim o floare, să ne linistim, nici măcar să ascultăm de corpul nostru când ne spune că este o problema ce trebuie rezolvata. Ca și cum nu despre noi ar fi vorba. Să mai spun ca atunci când mâncăm parcă suntem la concurs, nu avem timp să mestecăm, că doar suntem în epoca vitezei. Mâncarea este și ea ,,fast food’’. Totul în viteză, fără să ne pese de noi.

Și vine o zi când sunăm în stânga și dreapta să aflăm cel mai bun medic la care să mergem și suntem dispuși să plătim bani grei să redobândim sănătatea trupului. Dintr-o dată ne pasă de noi.

6 August 2016, ziua când primul meu copil, în vârsta de 2 ani, începe tratamentul naturist, după câteva luni de tratament medicamentos în care nu doar ca situația nu se îmbunătățea, dimpotrivă, se agrava.

Fiecare medic la care am fost avea diagnosticul lui. Am oprit tratamentul de bună voie și după lungi căutări, am găsit soluția. Remediile naturiste. Ce nu a reușit medicina alopată, a reușit medicina naturistă prin: puterea plantelor, cataplasme, băi cu apă rece și caldă, cărbune, sucuri de fructe și legume, tincturi și o dietă din care am eliminat făina albă, zahărul, carnea, laptele, ouăle, alimente procesate.

Nu pun la îndoială medicina alopată, o metodă valoroasă în abordarea urgențelor în medicină, afecțiuni acute și orice altă stare, unde situația o impune. Dar trebuie să afirm fără urmă de îndoială că medicina naturistă are o imensă valoare, prin puterea lui Dumnezeu.

Pe blogul DUMBRAWA vreau să împărtășesc din experiența mea ( a copiilor mei de 1, 4 și 6 ani și a celor pe care i-am ajutat de-a lungul celor patru ani și jumătate) că poți fi sănătos printr-o nutriție naturistă și că profilaxia naturistă are foarte multe mijloace pentru a preveni îmbolnăvirea.

Am ales să fac acest lucru pentru cei dispuși să asculte. Timpul este atât de prețios încât nu intenționez să conving pe nimeni. Omul trebuie să se lase educat și să își dorească o schimbare.

Sunt lucruri simple pe care le-am experimentat și pe care le poți face tu și copiii tăi. O simplă răceală, durerea de cap, constipație, bronșită, diaree, glicemie crescuta, febra, etc toate le poți trata prin metode naturiste, fără medicamente. Doar să vrei.

Cam atât pentru astăzi, data viitoare voi vorbi despre zahăr și cum am ajuns să deschid prima cofetărie raw vegană din Oradea.

Cu prietenie,
Marius

PS: Nu uita: ,,Gustul se educă”.

Leave your thought